Esteettömyysvalinnat

Pääkirjoitus

Uudistunut Vesi-lehti avaa veden maailmaa

Veden maailma on laaja ja monipolvinen. Vesi on elämän ehto, ja meille suomalaisille turvallinen talousvesi luonnollinen osa arkea. Havahdumme vasta, jos vedenjakelussa syntyy häiriö ja vedentuotanto ei toimikaan totutulla tavalla. Näin onneksi käy äärimmäisen harvoin.

Toimiva vesihuolto ei ole itsestäänselvyys. Sen takeena on valtava infrastruktuuri katujemme alla putkistojen ja viemäreiden muodossa. Alan ammattilaisten joukko huoltaa yhteistä omaisuuttamme ja siten varmistaa veden saannin ja vesihuollon toimintavarmuuden.

Tämän lehden välityksellä haluamme avata sinulle veden maailmaa. Haluamme kertoa, kuinka jätevedenpuhdistus alueellamme toimii, kuinka sitä tutkitaan ja valvotaan. Kerromme tärkeitä vinkkejä, kuinka voit pitää huolta kiinteistösi vesihuollon toimivuudesta. Löydät lehdestä myös tietoa muun muassa talousveden turvallisuudesta. Veden maailma on laaja, siitä riittää kerrottavaa.

Uudistunut Vesi-lehti on myös vesilaitoksen tärkeä viestintäkanava. Lehden sivuilta voit lukea kuulumisiamme sekä ajankohtaisia tiedotteita. Kerromme lehdessä myös tulevista vesi- ja viemäriverkoston saneerauksista; miksi niitä on tärkeä tehdä ja missä niitä tehdään.

Vesi-lehti on toimitettu yhteistyössä alueen vesihuoltolaitosten kanssa. Lehti jaetaan alueemme kaikkiin kotitalouksiin veloituksetta julkisena tiedotteena.

Antoisia lukuhetkiä!

Ari Kaunisto
Vesilaitoksen toimitusjohtaja

 ari kaunisto paakirjoitus 2023