Esteettömyysvalinnat

Kulutus-Webistä on helppo seurata esimerkiksi kiinteistön vedenkulutusta.
Kulutus-Webistä on helppo seurata esimerkiksi kiinteistön vedenkulutusta.
Kulutus-Webistä on helppo seurata esimerkiksi kiinteistön vedenkulutusta.

Kulutus-Webillä kulutustiedot helposti

Kulutuslukemat kannattaa ilmoittaa Kulutus-Web-palvelulla, koska se on kaikkein helpoin tapa.

Palvelun käyttö on helppoa, tarvitaan vain tietokone tai sellainen älylaite, joilla on pääsy Internettiin. Silloin lukeman voi ilmoittaa milloin tahansa; ei virka-aikojen asettamia rajoitteita eikä turhia luentakorttien lähettämisiä. Kulutus-Webissä voi hoitaa muitakin asioita, esimerkiksi laskutustietojen muutoksia.

Kulutus-Web löytyy osoitteesta www.jarvenpaa.fi/vesihuolto. Vasemmasta palkista valitaan Vesimittarilukeman ilmoittaminen Kulutus-Web palvelussa, josta tulee näkyviin vesimittarin kuva tai linkki joista voi kirjautua palveluun. Kirjautumiseen tarvitaan kulutuspisteen ja vesimittarin numero, jotka löytyvät vesilaskun oikeasta yläkulmasta. Lukema ilmoitetaan aina täysinä kuutioina ja vain kiinteistön päämittarista (laitos ei huomioi kiinteistön omien alamittareiden lukemia). Tämän osituksen teko kuuluu isännöitsijälle, jos käytössä on huoneistokohtainen mittarointi.

Paljon hyötyjä

Asiakas hyötyy Kulutus-Webin käytöstä muutenkin kuin pelkästään vapaudesta hoitaa asioita silloin kun se itselle parhaiten sopii. Palvelusta saa raportin omasta vedenkulutushistoriasta ja ennusteen tulevasta kulutuksesta. Lasku on silloin paremmin ajan tasalla eivätkä tasauslaskut aiheuta turhia yllätyksiä.

Kulutuksen seuraaminen kannattaa myös siksi, että näkee ajoissa mahdolliset poikkeamat, jotka voivat olla merkki vesivuodoista. Nämä muutokset ovat kuitenkin viimekädessä aina asiakkaan vastuulla.

Kulutusmuutoksia aiheuttavat esimerkiksi kiinteistön asukasluvun muutos. Esimerkiksi perheen lasten muutto kotoa saattaa tarkoittaa kulutuksen tuntuvaa pienentymistä, jolloin on turha maksaa liian suurta arviolaskua. Samoin kesän runsas puutarhan kastelu voi tuoda laskuun tuntuvan lisän.

Muita tapoja ilmoittaa vesimittarin lukema ovat: sähköpostilla osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., puhelimella numeroon 040 315 2828 tai 040 315 2424 tai asiakkaalle lähetetyllä lukemakortilla.