Järvenpään Vesi

Järvenpään Veden tiedotuslehti

2019

Huom! Sinulla on käytössäsi Internet Explorerin vanha versio. Tämä nettilehti on optimoitu Explorerin uudemmille versioille. Suosittelemme selaimen päivitystä myös tietoturvasyistä.

Varaudutaan viisaasti

Kaunisto2016Pessimisti ei pety. Itku pitkästä ilosta. Joka kuuseen kurkottaa, se katajaan kapsahtaa. Suomalaiset sanonnat ovat monesti niin synkisteleviä, että melkein hymyilyttää. Lähtöolettamus tuntuu olevan, että pieleen menee kumminkin.
Äkkiseltään nämä lausahdukset kuulostavat kovin lannistavilta, mutta ehkä ne pikemminkin varoittavat liiallisen huolettomuuden riskeistä ja kannustavat ottamaan takaiskut huomioon? Sen sijaan, että luovutettaisiin heti alkajaisiksi, kannattaa pyrkiä parhaimpaan ja loiventaa vastoinkäymisiä varautumalla niihin ennalta. Tämä jos mikä on mielestäni aivan oikeaa kansanviisautta.

Hyvät asiakkaamme, tämän vuoden alussa ryhdyimme tarjoamaan teille palvelua, jolle tulee toivottavasti mahdollisimman vähän käyttöä. Vesihuollossa sattuvan häiriön varalta olemme nyt valmiudessa tiedottamaan äkillisestä tilanteesta nopeasti tekstiviestillä niille asiakkaillemme, joiden kotiosoite sijaitsee häiriön vaikutusalueella.

Tekstiviestipalvelu on toimintavalikoimaamme hieno ja tervetullut uutuus, jonka ansiosta pystymme entistä tehokkaammin toteuttamaan tiedottamisvastuutamme kuntalaisten hyväksi. Aiemmin yllättävän vuotokorjauksen alkaessa pystyimme lähinnä sulkemaan venttiilit ja toivomaan, että asiakkaat löytävät nettisivuilta tiedotteemme mahdollisimman pian. Nyt pääsemme lähes reaaliajassa jakamaan häiriöstä tiedon kohdennetusti oikeille vastaanottajille. Samassa tekstiviestissä voimme antaa arvion häiriön kestosta sekä neuvoa asiakkaita etsimään lisätietoa nettisivuiltamme.

Myös ennakkoon suunnitelluista korjaustöistä ja niiden aiheuttamista vesikatkoista tiedotamme vastedes tekstiviestipalvelun kautta. Lisäksi pidämme verkkosivustomme ajan tasalla, joten sieltä tiedotteemme ovat saatavilla niillekin asiakkaille, joita emme tavoita tekstiviestillä.

Seuraavan aukeaman juttu esittelee uutta tekstiviestipalveluamme tarkemmin. Kerromme tässä lehdessä myös investointikohteistamme, joista monessa jatkamme jo aiempina vuosina aloitettuja hankkeita. Merkittävä uusi työmaa käynnistyy Poikkitien yritysalueella, ja Lepola III alueen laajentuminen etelään päin tarjoaa pientalorakentamiselle uusia mahdollisuuksia.

Järvenpää elää myös vuonna 2016 voimakasta rakentamisen aikaa, ja vesilaitos on tiiviisti työssä mukana. Tekemisen meininki näkyy kaupunkimme maisemissa monella suunnalla.

Mukavaa, aktiivista kevättä!

Ari Kaunisto
Toimitusjohtaja

TK mediatalo - Asiakaslehti verkossa