Järvenpään Vesi

Järvenpään Veden tiedotuslehti

2019

Huom! Sinulla on käytössäsi Internet Explorerin vanha versio. Tämä nettilehti on optimoitu Explorerin uudemmille versioille. Suosittelemme selaimen päivitystä myös tietoturvasyistä.
Työteknikko Jari Kemi

Lepolan asuinalueen rakentuminen etenee taas harppauksella tänä vuonna. Lepola III -alueen eteläosassa rakennetaan kevään aikana sekä vesihuolto- että katuverkostoa.

– Työ keskittyy tällä hetkellä maanalaisiin rakenteisiin, ja helmikuussa alkanut lauha ja märkä sääjakso aiheutti jonkin verran aikatauluhaasteita. Tähtäimessä kuitenkin on, että huhtikuun lopussa tulee valmista, sanoo kaupungin teknisen keskuksen infrarakentamisen yksikön työteknikko Jari Kemi.

Lepola III -alueelle kaavoitetut 18 pientonttia ja neljä rivitalotonttia tulevat myyntiin tänä vuonna. Kyse on täydennysrakentamisesta, eli uutta tehdään vanhan – entisen Järvenpään maatalousnormaalikoulun – ympärille.

Vesihuolto on jo tehty kuntoon aiempien vuosien kärkihankkeina olleilla Lepola I- ja Lepola II -alueilla, mutta katutöitä on vielä jäljellä.
– Lepola I:ssä meillä on joitakin pintarakenteita tehtävänä, ja Lepola II:ssa viimeistelemme tonttikatuja sitä mukaa kuin tontit rakentuvat, Kemi kertoo.

TK mediatalo - Asiakaslehti verkossa