Järvenpään Vesi

Järvenpään Veden tiedotuslehti

2019

Huom! Sinulla on käytössäsi Internet Explorerin vanha versio. Tämä nettilehti on optimoitu Explorerin uudemmille versioille. Suosittelemme selaimen päivitystä myös tietoturvasyistä.

Järvenpään Vesi muutti toimitilansa Seutulantalon palvelupisteen yhteyteen viime syksynä. Seutulantie 12:een on nyt keskitetty kaikki kaupungin tekniset palvelut.

Järvenpään Veden henkilöstöön kuuluu tällä hetkellä 16 työntekijää, ja porukan työtilat ovat kahdessa vierekkäisessä rakennuksessa. Seutulantie 12:n talossa työskentelevät vesilaitoksen työnjohto, rakennuttajainsinööri ja toimistoväki; viereisessä rakennuksessa taas pitävät tukikohtaansa asentajat ja mittaajat silloin kun eivät ole työmailla.

– Muuton myötä pääsimme uudempiin tiloihin, ja hyvin olemme tänne kotiutuneet. Työympäristössämme isoin muutos taitaa olla se, että toisin kuin vanhassa Metsolantien toimipisteessä, täällä emme ole koko joukko saman katon alla. Nyt on enemmän tilaisuuksia taukoliikuntaan, kun täältä toimistolta käymme asentajien ja mittaajan luona asioimassa naapuritalossa, Järvenpään Veden laskentasihteeri Marketta Niemi kiteyttää kuulumiset.

Järvenpään Veden asiakas tavoittaa kaikki vesilaitoksen palvelut astumalla sisään Seutulantie 12:n pääovesta. Samassa osoitteessa saa hoidettua muutkin Järvenpään kaupungin teknisiin palveluihin liittyvät asioinnit. Esimerkiksi rakennuslupahakemusasioita toimittaessaan voi kätevästi poiketa myös vesilaitoksen laskentasihteerin työpisteellä tekemässä liittymisilmoituksen.

Asiointia sähköisesti ja paikan päällä

– Suuri osa asiakkaista hakee tietoa ja lomakkeita nettisivuiltamme ja toimittaa täytetyt lomakkeet meille postitse tai sähköpostissa. Moni kuitenkin asioi mieluummin paikan päällä, kun on vaikkapa kysyttävää vesilaskusta, on siirrettävä vesisopimus kiinteistön uudelle omistajalle, tai kun pitää tehdä ilmoitus kiinteistön liittämisestä vesihuoltoverkostoon, sanoo Niemi.

Toimiston palvelujen lisäksi asiakkaat kääntyvät myös vesilaitoksen rakennuttajainsinöörin, vesihuoltoinsinöörin ja verkostopäällikön puoleen. He käyvät tiedustelemassa esimerkiksi uusien jätevesiverkostojen rakentamissuunnitelmista, aikatauluista ja kustannuksista, tai rakennuskohteiden KVV-selvityksiin liittyvistä asioista.

Järvenpään Veden toimiston aukioloajat ja muut yhteystiedot on koottu tämän lehden takasivulle. Autollakin liikkuvat asiakkaat pääsevät asioimaan helposti, sillä Seutulantie 12:n lähistöllä ei ole pulaa parkkitilasta. Myös pääoven tuntumassa on muutama kahden tunnin pysäköintipaikka – ja parkkikiekko kannattaa muistaa.

TK mediatalo - Asiakaslehti verkossa