Järvenpään Vesi

Järvenpään Veden tiedotuslehti

2021

Huom! Sinulla on käytössäsi Internet Explorerin vanha versio. Tämä nettilehti on optimoitu Explorerin uudemmille versioille. Suosittelemme selaimen päivitystä myös tietoturvasyistä.

Veden hinta ei nouse

Ilouutinen asiakkaillemme: Järvenpään Veden käyttö-, perus- ja liittymismaksut pysyvät vuonna 2016 entisellään. Nykyiset taksat otettiin käyttöön huhtikuussa 2014. Taksojen suuruudet ovat valtakunnan tilastojen mukaan keskitasoa.


Käytä maksaessasi Danske Bankin tilinumeroa

Laskut lähetetään asiakkaille neljä kertaa vuodessa; poikkeuksena ovat kuukausittain laskutettavat suurkuluttajat. Järvenpään Veden pankkiyhteytenä on ainoastaan Danske Bank – aiempi Nordean pankkitili ei ole enää voimassa. Jos käytät omassa verkkopankissasi valmista maksupohjaa vesilaskuja maksaessasi, tarkistathan, että maksupohjan näyttämä tilinumero on Danske Bankin, ei Nordean.


Suosittelemme Kulutus-Webiä

Järvenpään Veden asiakaskunnasta jo noin puolet eli noin 3 100 kulutuspistettä käyttää Kulutus-Webiä, jolla saa helposti ilmoitettua vesimittarin lukeman ja jonka käyttöä suosittelemme kaikille asiakkaillemme. Kulutus-Web -palveluun voit kirjautua Järvenpään Veden verkkosivuilta. Kaupungin verkkosivujen etusivulla on Järvenpään Vesi -banneri, josta siirryt nopeasti Järvenpään Veden sivuille. Sieltä sivun vasemman laidan valikosta löydät kohdan Vesimittarin lukeman ilmoittaminen Kulutus-Web palvelussa.

Kirjautumiseen tarvitset kulutuspisteen ja vesimittarin numerot, ja ne löytyvät vesilaskusi oikeasta yläkulmasta.

Palvelusta on paljon hyötyä sinulle, joka haluat

- seurata omaa vedenkulutustasi
- ilmoittaa mittarilukeman silloin kun se itsellesi parhaiten sopii
- päivittää laskutustietojasi, eli ilmoittaa esimerkiksi kulutusmuutoksesta tai uudesta laskutusosoitteestasi.

Vesimittarin lukema kannattaa ilmoittaa vähintään kerran vuodessa. Vesilasku vastaa todellista vedenkulutusta vain, jos laitokselle ilmoittaa säännöllisesti vesimittarin lukeman. Muuten laskutus perustuu arvioon edellisen lukeman tai esimerkiksi henkilömäärän pohjalta.

Voit ilmoittaa mittarilukeman Kulutus-Webin sijasta myös sähköpostitse: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

TK mediatalo - Asiakaslehti verkossa