Järvenpään Vesi

Järvenpään Veden tiedotuslehti

2021

Huom! Sinulla on käytössäsi Internet Explorerin vanha versio. Tämä nettilehti on optimoitu Explorerin uudemmille versioille. Suosittelemme selaimen päivitystä myös tietoturvasyistä.

Muista ilmoittaa muutosta

Kun omakotirakentaja muuttaa valmistuneeseen taloon, hänen on aina itse huolehdittava osoitteen muutoksesta Järvenpään Veden laskutukseen. Sillä tavalla laskutuskin pysyy ajan tasalla. Yhteystiedot löytyvät takakannesta.

 

Trust Kapital perii ja muistuttaa

Tämän vuoden alusta lähtien Järvenpään Veden maksukehotukset ja perinnän hoitaa Trust Kapital Group Oy.

 

Vesimaksut 1.4.2014 alkaen

Veden käyttömaksut ja mittarikoon mukaiset perusmaksut nousevat huhtikuun alusta. Vesimaksut nousevat viisi prosenttia, jätevesimaksut kuusi prosenttia ja perusmaksut viisi prosenttia.

Korotuksen jälkeen talousvesi maksaa 1,46 €/m3 (aikaisemmin 1,39 €/m3) ja jätevesi 2,39 €/m3 (aikaisemmin 2,26 €/m3). Hinnat sisältävät arvonlisäveroa 24 %.

Maksujen muutoksen perusteena on verkoston uusien investointien ja verkoston saneerausinvestointien rahoittaminen. Maksumuutoksella katetaan myös ostoveden, jäteveden siirto- ja puhdistuskustannusten sekä yleisen kustannustason nousu. Taksamuutos on Järvenpäään Veden taloussuunnitelman 2014 – 2018 mukainen.

Uudet taksat löytyvät Järvenpään Veden verkkosivuilta www.jarvenpaa.fi/vesihuolto.

TK mediatalo - Asiakaslehti verkossa