Järvenpään Vesi

Järvenpään Veden tiedotuslehti

2021

Huom! Sinulla on käytössäsi Internet Explorerin vanha versio. Tämä nettilehti on optimoitu Explorerin uudemmille versioille. Suosittelemme selaimen päivitystä myös tietoturvasyistä.

Mittarilukemat kätevästi netissä

Muistathan, että Järvenpään Vedellä on käytössä asiakkaita varten Kulutus-Web -palvelu. Siellä voit kätevästi ilmoittaa vesimittarin lukeman sähköisesti minä vuorokauden aikana tahansa.

Palveluun kirjautumista varten tarvitaan kulutuspisteen ja vesimittarin numero, jotka löytyvät vesilaskun oikeasta yläkulmasta. Vesilaitos suosittelee asiakkaita itse ilmoittamaan mittarinlukeman vähintään kerran vuodessa, näin vesilaskutus vastaa todellista veden kulutusta. Lukema ilmoitetaan aina täysinä kuutioina. Palvelussa on myös mahdollista antaa palautetta tai jättää yhteydenottopyyntö.

 

Ilmoita muutoksista

Kiinteistön omistajanvaihdoksista ja laskutusosoitteen muutoksista tulee asiakkaan itse ilmoittaa Järvenpään Vedelle. Nämä ilmoitukset voi tehdä asiakaspalveluun puhelimitse tai sähköpostin välityksellä.

Kulutus-Web palvelu löytyy Järvenpään Veden verkkosivuilta osoitteesta:
www.jarvenpaa.fi/vesihuolto

 

Vesimaksut 1.4.2013 alkaen

Veden käyttömaksut ja mittarikoon mukaiset perusmaksut nousevat huhtikuun alusta lukien viisi prosenttia.  Korotuksen jälkeen talousvesi maksaa 1,39 €/m3 (aikaisemmin 1,33 €/m3). Korotuksen jälkeen jätevesi maksaa 2,26 €/m3 (aikaisemmin 2,15 €/m3). Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %. Liittymismaksut nousevat 1.4. lukien 15 %. Uudet taksat löytyvät Järvenpään Veden verkkosivuilta.

 

Uusi johtokunta

Järvenpään Vedelle on valittu uusi johtokunta vuosiksi 2013-2016. Puheenjohtajana toimii Pertti Tamm ja varapuheenjohtajana Markus Lummi sekä johtokunnan varsinaisina jäseninä Kalevi Tihveräinen, Satu Taipale, Anne Kujasalo, Tea Hämäläinen ja Hermanni Meronen. Johtokunnan varajäseniksi on valittu Reijo Laisti, Kari Uusikumpu, Lasse Puttonen, Irja Paloheimo, Hannele Immonen, Marja-Liisa Björkman ja Esa Kukkonen.

 

TK mediatalo - Asiakaslehti verkossa