Järvenpään Vesi

Järvenpään Veden tiedotuslehti

2021

Huom! Sinulla on käytössäsi Internet Explorerin vanha versio. Tämä nettilehti on optimoitu Explorerin uudemmille versioille. Suosittelemme selaimen päivitystä myös tietoturvasyistä.

Suosiotaan jatkuvasti kasvattava Kulutus-Web-palvelu muuttuu entistäkin käyttäjäystävällisemmäksi. Tällä hetkellä Kulutus-Webin välityksellä tulee Järvenpäässä jo lähes 2 000 mittarilukemailmoitusta vuodessa.

Järvenpään Vesi palvelee asiakkaitaan edelleen myös perinteisin tavoin, mutta vesimittareiden lukemia voi ilmoittaa myös Internetin välityksellä. Suosiotaan tasaisesti kasvattava verkkopalvelu Kulutus-Web vapauttaa asiakkaat virka-ajasta ja tarjoaa mahdollisuuksia vaikuttaa myös siihen, että laskutus on entistä paremmin ajan tasalla.

Mittarilukema kannattaa ilmoittaa ainakin kerran vuodessa. Ilmoittamisen jälkeen laskutus tasataan kulutuksen mukaiseksi seuraavassa laskussa.

Kulutus-Webin kautta asiakkaan on helppo ilmoittaa kulutuslukemansa useamminkin ja näin pitää laskunsa paremmin todellisen kulutuksen tasolla ja välttyä ikäviltä yllätyksiltä. Samalla hän voi seurata omaa kulutustaan ja nähdä esimerkiksi yllättävät poikkeamat, jotka saattavat olla merkki vuodoista.

Ilmoittaminen on helppoa

Mittarilukeman ilmoittaminen Internetissä on helppoa. Tarvitaan vain tietokone ja verkkoyhteys. Kulutus-Web-niminen palvelu löytyy Järvenpään Veden verkkosivuilta, osoitteesta www.jarvenpaa.fi/vesihuolto. Sivuilta valitaan kohta Mittarilukeman ilmoittaminen, jonka jälkeen esiin tulee Kulutus-Web-linkki. Tarvittavat tunnukset löytyvät vesilaskusta. Palvelussa voi lähettää mm. laskutusosoitteen muutokset minä vuorokauden aikana tahansa. Palvelusta saa myös hyödyllistä tietoa omasta kulutushistoriasta.

Kulutus-Web-palvelua käyttävä asiakas ei enää ole kiinni puhelinruuhkissa tai virka-ajoissa, vaan voi asioida samalla, kun muutenkin asioi Internetissä. Mittarilukemaa ilmoitettaessa pitää muistaa, että lukemassa käytetään vain kokonaisia lukuja, ei desimaaleja.

Jos haluaa jättää yhteydenottopyynnön saman palvelun välityksellä, tulee muistaa jättää pyynnön yhteydessä myös omat yhteystietonsa niille varattuihin kenttiin, jotta vesilaitos voi tarvittaessa ottaa yhteyttä.

TK mediatalo - Asiakaslehti verkossa