Järvenpään Vesi

Järvenpään Veden tiedotuslehti

2021

Huom! Sinulla on käytössäsi Internet Explorerin vanha versio. Tämä nettilehti on optimoitu Explorerin uudemmille versioille. Suosittelemme selaimen päivitystä myös tietoturvasyistä.
Edessä on työteliäitä vuosia

Järvenpään Veden vuosi sitten valittu johtokunta uudistui reippaasti, sillä uudessa johtokunnassa on vain kaksi vanhaa jäsentä. Toinen heistä on puheenjohtajana jatkava Pertti Tamm.

– Työskentely lähti heti erinomaisesti käyntiin, vaikka uusia jäseniä on paljon. Tuntui jopa, että uudet jäsenet entisestään piristivät toimintaamme. Vaikka vesiasiat eivät heti tuttuja olleetkaan, henki oli alusta pitäen hyvä ja rakentava. Uudet jäsenet ovat myös olleet erittäin kiinnostuneita Järvenpään Veden asioista, Pertti Tamm toteaa.

Hänen mukaansa keskeistä johtokunnan tehokkaan työskentelyn kannalta on aina ollut se, että Järvenpään Veden osaavan henkilökunnan työskentely on niin ammattitaitoista. Johtokunnan käsiteltäviksi tulevat asiat ovat aina huolellisesti valmisteltuja, mikä tekee työn sujuvaksi.

– Itse olen saanut seurata Järvenpään Veden työskentelyä johtokunnasta käsin jo viisi vuotta, ja olen todennut, että työtä tehdään hyvin ja suunnitelmallisesti.

Pertti Tamm povaa työteliäitä vuosia.

– Järvenpään kehitysvauhti on ollut jo jonkin aikaa kova ja tahti varmasti jatkuu myös tulevina vuosina. Keskustassa sijaitseva Perhelän kortteli on näkyvin esimerkki, mutta muuallakin tapahtuu koko ajan. Paljon rakennetaan uutta, kuten esimerkiksi Pietilän yritysalue kaupungin pohjoispuolella.

Näihin haasteisiin on myös Järvenpään Veden vastattava rakentamalla infrastruktuuria. Samalla pitää huoltaa ja saneerata vanhaa verkostoa, sekä pystyä kehittämään toimintaa ja palvella asiakkaita.

– Olen kuitenkin luottavainen, että Järvenpään Vesi selviää tästä kaikesta. Taloutta on hoidettu hyvin ja vaativat projektit on viety hienosti maaliin suunnitelmien mukaan. Jopa etuajassa, kuten esimerkiksi Haarajoen-Pietilän herkällä haja-asutusalueella.

– Työtä riittää, mutta selviämme varmasti haasteista, Pertti Tamm sanoo.

TK mediatalo - Asiakaslehti verkossa