Järvenpään Vesi

Järvenpään Veden tiedotuslehti

2021

Huom! Sinulla on käytössäsi Internet Explorerin vanha versio. Tämä nettilehti on optimoitu Explorerin uudemmille versioille. Suosittelemme selaimen päivitystä myös tietoturvasyistä.
Hyödynnä Kulutus-Web-palvelua

Kulutus-Web on asiakkaille tarkoitettu palvelu. Se paitsi helpottaa asiointia, tarjoaa myös mahdollisuuksia tarkkailla omaa vedenkulutusta.

Kulutus-Webin käyttäjäksi voi kirjautua jokainen asiakas. Palvelu löytyy Järvenpään Veden verkkosivuilta kohdassa Vesimittarilukeman ilmoittaminen Kulutus-Web -palvelussa. Kirjautumisessa ilmoitetaan kulutuspisteen numero sekä vesimittarin numero. Nämä tiedot löytyvät asiakkaan vesilaskusta. Sen jälkeen painetaan vain Kirjaudu-painiketta.

Palvelun kautta asiointi on helppoa. Jos kyseessä on vesimittarin lukeman ilmoittaminen, syötetään lukematieto kyseiseen kenttään kokonaisina kuutioina (vain mustalla pohjalla olevat valkoiset numerot, ei punaisia desimaaleja).

Lukeman ilmoittaminen ei tietenkään edellytä Kulutus-Webin käyttöä. Ilmoituksen voi edelleenkin tehdä vesilaitoksen lähettämällä luentakortilla, puhelimella, tai sähköpostilla.

Webin etuna on monipuolisuus ja asioinnin helppous. Mittarilukeman ilmoittaminen ei ole kiinni virka-ajasta, ja samalla voi saada hyödyllistä tietoa omasta veden käytöstä, koska palvelusta löytyy myös tilastotietoja.

– Halutessaan lukeman voi ilmoittaa myös useammin kuin kerran vuodessa. Näin välttyy tasauslaskujen tuomilta mahdollisilta yllätyksiltä, laskentasihteeri Marketta Niemi kertoo.

– Oman kulutuksen seuraaminen on myös hyödyllistä sen vuoksi, että kulutuksen yllättävät nousut huomaa heti, ja voi ajoissa selvittää sen syyn. Aiheuttaja voi esimerkiksi olla vuoto jossain vesilaitteessa. Jos sellaista ei korjaa ajoissa, lasku saattaa muodostua yllättävän suureksi.

TK mediatalo - Asiakaslehti verkossa