Järvenpään Vesi

Järvenpään Veden tiedotuslehti

2020

Huom! Sinulla on käytössäsi Internet Explorerin vanha versio. Tämä nettilehti on optimoitu Explorerin uudemmille versioille. Suosittelemme selaimen päivitystä myös tietoturvasyistä.
Kulutus-Webin käyttö kannattaa

Kulutus-Web on asiakkaille suunnattu palvelu, joka helpottaa asiointia ja tarjoaa lisäksi selkeitä hyötyjä.

Kulutus-Webin käytöstä on laadittu opas, joka jaetaan kaikille uusille asiakkaille ja lähetetään mittarinlukukorttien yhteydessä. Ohje löytyy myös nettisivuilta otsikosta Ohjeita kulutus-Webin käyttöön.

Kulutus-Web löytyy Järvenpään kaupungin verkkosivuilta osoitteesta www.jarvenpaa.fi/vesihuolto. Vasemmasta palkista valitaan Vesimittarilukeman ilmoittaminen Kulutus-Web palvelussa, josta tulee näkyviin vesimittarin kuva tai linkki, mistä kirjaudutaan palveluun. Kirjauduttaessa ilmoitetaan kulutuspisteen numero ja vesimittarin numero. Nämä tiedot löytyvät asiakkaan vesilaskusta. Tämän jälkeen painetaan Kirjaudu-painiketta.

Käyttäminen on helppoa. Palvelu on avoinna 24/7. Kulutuslukeman ilmoittamisen lisäksi palvelusta löytyy myös tietoja omasta veden käytöstä, jota voi tarkkailla pitemmälläkin aikajaksolla.

– Lukeman voi ilmoittaa myös useammin. Silloin voi välttyä ikäviltä yllätyksiltä, joita tasauslaskut saattavat joskus aiheuttaa. Yllättävän suuri, äkillinen kulutuspiikki voi myös paljastaa putkivuodon tai tippuvat hanat, jotka turhaan kerryttävät vesilaskua, talousasiantuntija Marketta Niemi kertoo.

TK mediatalo - Asiakaslehti verkossa