Järvenpään Vesi

Järvenpään Veden tiedotuslehti

2019

Huom! Sinulla on käytössäsi Internet Explorerin vanha versio. Tämä nettilehti on optimoitu Explorerin uudemmille versioille. Suosittelemme selaimen päivitystä myös tietoturvasyistä.

Maksut eivät nouse

Järvenpään Vesi teki päätöksen olla korottamatta käyttö-, perus- ja liittymismaksuja. Nykyiset käyttömaksut astuivat voimaan vuoden 2014 huhtikuussa ja säilyvät siis ennallaan.


Vesi mukana lomautuksissa

Järvenpään kaupunki on päättänyt säästötoimenpiteenä lomauttaa koko henkilöstönsä seitsemäksi päiväksi vuonna 2015. Myös Järvenpään Vesi on mukana näissä talkoissa ja toteuttaa lomautuksen, joka koskee koko henkilökuntaa. Lomautukset toteutetaan talvikauden hiljaisina aikoina siten, että ne mahdollisimman vähän haittaavat asiakaspalvelua.


Tarkista pankkiyhteys

Järvenpään Veden Nordean pankkitili ei enää ole voimassa. Tämän vuoden alusta lukien käytettävissä on pelkästään laskussa mainittu Danske Bankin tilinumero. Ongelmaa ei ole, jos käyttää uusissa laskuissa näkyvää tilinumeroa, mutta jos käyttää omassa verkkopankissa olevia valmiita maksupohjia, tilinumero on syytä tarkistaa.


Laskutusviiveet mahdollisia

Järvenpään kaupungin taloushallinnon tukipalvelut on keskitetty Kuntapro Oy:lle 1.6.2014 alkaen. Suuri osa Järvenpään kaupungin taloushallinnon ohjelmista on vaihtunut 1.1.2015 alkaen, mikä aiheuttaa muutoksia laskutuksessa ja uusien liittymien rakentamisessa ohjelmien välillä. Näistä muutoksista johtuen saattaa vesi- ja jätevesilaskujen osalta olla viivettä vuoden alkukuukausina.

 

TK mediatalo - Asiakaslehti verkossa